Ovan

Neko vam daje korisne informacije i na takav način vam pomaže da pravilnije procenjujete različite poslovne mogućnosti. Jasno vam je da zajednički dogovori predstavljaju pozitivan pomak u rešavanju važnih poslovnih ili privatnih interesa. Slobodno izrazite svoja potisnuta osećanja ili namere. Učinite neki poseban gest pažnje prema svom partneru i u prilog zajedničkoj sreći koju treba negovati.

Bik

U nekim iznenadnim događajima ili u neobičnim situacijama na poslovnoj sceni, morate delovati vrlo pribrano. Slobodno preuzmite inicijativu u skladu sa svojim znanjem ili umećem. Saradnici su na vašoj strani, posebno kada se rešavaju neka finansijska pitanja. Ponekad postavljate suviše stroge kriterijume pred svog partnera ili nemate dovoljno razumevanja za nečije slabosti. Potrudite se da sa više tolerancije i emocija pristupate zajedničkim temama.

Blizanci

Stalo vam je da ostvarite poslovne ciljeve na različitim stranama, međutim postoje dodatne komplikacije ili saradnici koji usporavaju vaše planove. Izbegavajte iznenadne novčane investicije ili razne faktore rizika. Važno je da pravilno uskladite svoje profesionalne želje i mogućnosti. Ako sumnjate u nečije namere, budite dovoljno mudri i osmislite „test situaciju“, kao proveru uzajamnog poverenja ili emotivne naklonosti.

Rak

Ako svoje ideje predstavite na dovoljno interesantan i ubedljiv način, očekuje vas pozitivan odjek u krugu saradnika. Potrebno je da isplanirate različite detalje, koji deluju podsticajno na okolinu i ujedno potkrepljuju zajedničku viziju o uspešnoj saradnji. Priželjkujete novu ili uzbudljivu ljubavnu romansu. Slobodno pokrenite svoju maštu ili zavodničke sposobnosti u društvu bliske osobe. Sada možete da se opustite na način koji će vam doneti novi i lepo iskustvo.

Lav

Delujete pozitivno i angažovani ste na različitim stranama. Umete da prenesete stvaralački impuls i kreativnu energiju na svoju okolinu, što vam olakšava ostvarenje mnogih planova koje imate. Nema potrebe da se upuštate u neke novčane rizike ili da se zadužujete. Povremeno precenjujete svoju ulogu ili mogućnosti u odnosu sa voljenom osobom. Pažljivije osluškujte poruke koje dobijate od bliskih osoba. Bolje je da pokažete više skromnosti u ponašanju.

Devica

Vi imate dobre intuitivne sposobnosti i na osnovu njih birate određene saradnike ili rešenje o poslovno-finansijskom ulaganju. Obratite pažnju i na poruke koje dobijate od svojih prijatelja jer oni mogu da vas protežiraju i da uvećaju vaš poslovni ili javni uspeh. U emotivnom smislu budite dosledni. Pokažite jaku volju i nemojte dozvoliti da vas neko nagovara na lažne kompromise, uostalom proveravajte sve ono što vam zvuči sumnjivo i preispitajte svog partnera.

Vaga

Nastavite sa detaljnom proverom informacija pre nego što se odlučite za izbor najboljeg rešenja koji ćete saopštiti svojim saradnicima. Prihvatite jedan izazov u povezivanju nekih poslovnih i privatnih interesa kako biste ostvarili uvećani dobitak. Nalazite se u fazi emotivnog privida i često na vrlo subjektivan način tumačite partnerovo ponašanje. Imate utisak da vam neko uskraćuje emotivno zadovoljstvo ili dobru priliku da ostvarite sve svoje namere.

Škorpija

Nalazite se u kreativnoj fazi poslovnog izražavanja, ali postoje i različite okolnosti koje u izvesnoj meri ograničavaju vaš kompletan uticaj. Potrebno je da se orijentišete ka dugoročnijim interesima, ali i da prihvatite savremeniji trend izražavanja. Nema razloga da brinete, jer voljena osoba može u potpunosti da ispuni sva vaša očekivanja. Nastavite da ulivate emotivnu podršku svom partneru i da verno sledite zajedničke ideje.

Strelac

Poželjno je da testirate neke situacije ili osobe koje imate priliku da upoznajete povodom poslovnih dogovaranja. Oslonite se na svoju intuiciju kada nemate dovoljno informacija o nekim prilikama. U odnosu na određene saradnike važno je da sačuvate povlašćenu poziciju. Pred ljubavnim partnerom skoro da nemate tajni, ali ne morate sve odmah da ispričate. Bolje je da primenjujete taktiku „malo pomalo“ kako biste blisku osobu pripremili za ono što želite.

Jarac

Kontaktirajte sa saradnicima koji imaju pouzdane informacije o novim događajima na poslovnoj sceni, poželjno je da proširite svoje saznanje iz raznih oblasti. Nema potrebe da donosite brzoplete odluke ili da ulazite u neke rivalske odnose. Izbegavajte finansijski rizik. Partner deluje pozitivno na vaše raspoloženje, sada mnoge stvari vidite drugačijim očima i sa više optimizma. Sada u nečijoj blizini osećate dobro raspoloženje, emotivni zanos ili prolećni polet.

Vodolija

Novi događaji na poslovnoj sceni se ne poklapaju u potpunosti sa vašim procenama, ali uz dodatnu upornost očekuje vas dobar epilog u svakom pogledu. Tek nakon nekih napornih pregovora naći ćete se u poziciji da vi postavljate uslove sa kojima ćete biti zadovoljni. Partner ponekad ume da reaguje sa oduševljenjem na vašu iskrenost ili odlučnost, ali ponekad se povlači bez reči. Potrudite se da razjasnite sve nedoumice kako biste se oboje bolje osećali.

Ribe

Nalazite se u fazi kreativnog uspona i podstaknuti ste na neka nova poslovna rešenja. Važno je da dobijete kompletnu podršku među saradnicima, čak i u situacijama oko kojih se dobro snalazite. Ne treba olako da odbacujete nečiju asistenciju. U ljubavnom životu osećate laganu stagnaciju, stoga tražite izlaz ili rešenje na nekim drugim stranama. Ponekad delujete suviše zahtevno ili neumoljivo u odnosu sa svojim partnerom. Vreme je da se više opustite.

 

Izvor: Astrolook.com

Foto: Pixabay.com

Komentari

comments