Manekenka Ana Korać je oduševila gledaoce koji su pratili njen boravak u prvoj sezoni rijalitija “Zadruga”, te ih je obradovala ponovnim učešćem u ovom šou programu. Neposredno pred ulazak, atraktivna starleta je otkrila šta joj je glavni motiv ulaska i potpuno šokirala kada je otkrila koga bi volela da vidi u rijalitiju.
– Pratila sam “Zadrugu” i ne sviđa mi se ništa, potpuno su dosadni i zato i ulazim, da razbijem monotoniju. Što se tiče razloga za ulazak, to je najviše zbog mog tate. On je želeo da me vidi ponovo u Zadruzi, pre nego što je preminuo on mi je rekao da bi voleo ponovo da me gleda i to je najbitniji razlog – iskrena je bila ona.
Koraćeva je otkrila da li ulazi kao slobodna ili zauzeta devojka, a onda potpuno šokirala izjavom koga bi volela da vidi u rijalitiju.

-Ulazim slobodna kao ptica na grani, ali nijedan momak mi se tamo ne dopada, niko nije moj tip”, rekla je starleta, te dodala.
– Taj kog bih ja volela da vidim je u zatvoru i neće ga pustiti još dugo – tajanstvena je bila ne želeći da otkrije identitet te osobe.
Kako se mnogo pričalo o tome da joj se dopada pevač Aca Živanović, lepa crnka je priznala u kakvim su odnosima njih dvoje i da li bi volela da vidi njega u rijalitiju:
-Mi smo prijatelji bili i pre Zadruge, ništa se nije desilo među nama, nismo se viđali. Volela bih da on uđe, sigurno je da bi gledaocima bilo zanimljivo da vide šta se dešava tu – zaključila je Ana.

Foto:Instagram (Printscreen)

 

Komentari

comments