Takmičar koji se pojavio u muzičkom takmičenju “Nikad nije kasno” ostavio je jak utisak na žiri svojom životnom pričom, ali i vokalnim umećem.

Ibrahim Hajrudinović Ibro se plasirao direktno u sledeći krug, a tokom predstavljanja otkrio je da se družio s pokojnim Šabanom Šaulićem.

Dugi niz godina se bavio pevanjem i ima bogato iskustvo, međutim zbog svog poroka nije uspeo da napravi veliku karijeru. Priznao je da je svojevremeno voleo da se kocka i da ga je to u mnogo čemu sputalo u životu.

Pokojnog Šabana Šaulića je, kako kaže, dobro poznavao, a čak je jedno vreme i stanovao kod njega. Kako je ispričao, Šaban je bio predivan čovek i stalno mu je govorio da prestane da kocka, ali ga nije poslušao.

– Stanovao sam kod njega. Bio je zlatan čovek, da sam slušao njega… Bila je urađena matrica, samo da provežbam kući, tu je bila pesma ‘Ceo grad je plakao za nama’, “Ne daju mi da te volim’, ‘Krčmaru, vina za svirače’… Ja dođem u Slaviju, napijem se i prokockam svih 30.000 maraka. Umesto da idem kući da vežbam, ja ponovo za Beč – ispričao je.

– Šaban mi je pričao: ‘Nemoj, nemoj, nemoj’… Tako mi i brat viče – priznao je Ibro tugaljivim glasom i dodao da nije imao tremu, ali da nije zadovoljan svojim nastupom.

– Nije to to. Ali dobro je… Samo je problem što još nisam došao k sebi, nemam snage, ne mogu da podignem dijafragmu od operacije leđa, ali dobro je… Od mene, toliko. 40 kila imam, ustvari 50… – priznao je on.

Izvor: Grandonline/Alo/Đ.M.

Foto: You Tube (printscreen)

Komentari

comments