Skoro svaka žena u Srbiji je bar jednom citirala čuvenu voditeljku i TV lice Rušku Jakić i njenu rečenicu “Dobro jutro, lepotice”. Ona je poznata po svom ekscentričnom stilu, ali i po svojim stavovima koji itekako odstupaju od balkanskih standarda.

Nekadašnja voditeljka emisije “Ljubav i moda”, stara Beograđanka i dama od stila poznata je po izuzetnom samopouzdanju i promovisanju potrebe da čovek sam sebe voli i uvažava kako bi to isto mogao da očekuje i od drugih.

Ono što je vrlo zanimljivo u vezi sa životom Ruške Jakić jeste da ona nikada javno nije rekla koliko ima godina, iako se u medijima svojevremeno pojavila informacija da je rođena 1938. godine.

Nije se stidela da se provokativno fotografiše kao model, pa je uvek bila spremna da sruši sve tabue i predrasude. Ona je jedina koja je uspela da uradi intervju sama sa sobom,u kojoj je prikazala snimak svoje plastične operacije. Nekadašnja TV zvezda udavala se čak tri puta, dok svoj današnji emotivni status naziva – srećno razvedena. Ipak, iako je čak tri puta okončala bračnu zajednicu, o svojim bivšim muževima, Ruška uvek govori samo najlepše.

Ćerku Anu Nadeždić dobila je u prvom braku, a iako se sa mužem rastala kada je Ana imala samo 3 meseca, Ruška se celog života trudila da naslednici pruži sve što poželi i zaslužuje.Pored čuvene rečenice “Dobro jutro lepotice”, Ruška je poznata i po sledećim rečenicama:

– Život bi mi bio dosadan, da mi nije mene!

 Bila sam mlada i lepa, a sada sam samo lepa!

– Zahvaljujem se Ruški Jakić što ovako dobro izgleda! 

– Kad me vidi muškarac neće da me štiti, već beži na drugu stranu ulice!

Izvor: Alo/I.G.

Foto : You Tube (printscreen)

Komentari

comments