Sandra Bulok opisala je jedan neobičan događaj sa snimanja zajedničke scene seksa sa Rajanom Rejnoldsom na setu filma The Proposal iz 2009. godine…

Kako se ispostavilo, Proposal je povremeno bio veoma čudan film za snimanje, dok je verovatno najbrutalnija stvar koja se dogodila tokom njegovog snimanja jeste to što je tokom rada na vrelim scenama sa Bulokovom, Rejnoldsov alat zaista ispao sa sve zvončićima nasred seta i pred čitavom ekipom iza kamera. Bulokova i Rejnolds su zajedno glumili u ovoj romantičnoj komediji u kojoj je Rejnolds igrao njenog sluđenog asistenta, koji je na kraju oženio svoju nadređenu.

Međutim, u jednoj posebnoj sceni žestokog seksa tokom snimanja ovog filma, u kojoj su oboje navodno potpuno goli, ali zapravo to nisu – kao što to do sada svi već to znamo – Bulokova je imala prilično realno iskustvo sa razuzdanim Rejnoldsom i naletela je na nešto više materijala nego što je bilo planirano.

Kako je opisala u nedavnom intervjuu: “Rajan i ja smo se u tom momentu poznavali od predpubertetskog perioda. Poznajemo se odavno i tog dana smo morali da odradimo scenu seksa na zatvorenom setu, što znači da, pored osnovne postave iza kamera, nikome nije bio dozvoljen pristup sem nekolicini šminkera, koji su izlazili iz skrovišta kako samo kako bi odradili svoj posao”.

“Rajan i ja smo imali stvari obojene u tonovima kože preko naših privatnih delova, moja kosa je strateški bila prebačena preko mojih bradavica i Rajanovog mališana, mislim, ne kažem da je mali, nije uopšte mali. Preko onoga što se tamo nalazi i ne mogu reći sa sigurnošću jer nisam zapravo ni videla, nisam gledala, zaista!”, branila se Bulokova.

Međutim, kako je dalje objasnila, Rajanovi viseći i hidraulični delovi zaglavili su se tamo gde je trebalo da se zaustave, tako da je sve prošlo kako treba, dok je za ovu scenu bila potrebna večnost da se snimi, posebno zbog toga što su većim njenim delom morali da ostanu u veoma nekomfornoj pozi.

“Kada su rekli ‘rez’, mi nismo mogli da se pomerimo. On je bio na leđima sa kolenima u vazduhu, dok sam ja ležala na podu jednostavno odmarajući na njegovim kolenima, čekajući određeni period, tokom kog sam izbegavala pogled u prepone svog partnera na setu i nakon čega nismo mogli da se pomerimo.” Koliko god da su spremni, glumcima se dešavaju greške, dok je ovu najznačajniju istakla upravo En Flečer, režiser filma.

“U ovom periodu čula sam En Flečer kako govori iz mraka: ‘Rajane vidimo ti mošnice!’. Bila sam zgranuta jer sam refleksno želela da pogledam dole, ali sam govorila sebi – ne gledaj dole, ne gledaj dole. Definitivno je mogla drugačije da prenese ovu informaciju, ali dobro, sve se završilo kako treba. Međutim, u prijateljstvu vi jednostavno ne marite za to, nije bilo moje da gledam, znam da je sve ispalo jer je En svima postavila fokus na njegove genitalije”, izjavila je Bulokova.

Što se tiče Rejnoldsa, on je bio potpuno neometen činjenicom da mu je vršnjak napolju u paketu sa testisima, ali je na kraju scena ispala kako je i planirano, dok se Bulokova ogradila od svega navodeći da je pristala na golu akciju isključivo zbog komičnog efekta.

 

Izvor: Muski magazin

Foto: You Tube (printscreen)

Komentari

comments