Pevačica Tanja Savić doživela je pre četiri meseca pravu dramu kada je njen suprug Dušan Jovančević odveo njihova dva sina, Maksima i Đorđa, u Australiju bez njenog znanja.

Pevačica dva dana nije znala gde su joj muž i deca, pa je prijavila njihov nestanak, a sada je sve ispričala kako se sve to izdešavalo.

“Ja nisam državaljanin Australije. Imam boravišnu vizu, mogu da uđem i izađem iz Australije kad god poželim. Malo mi je teško palo ovo što sam četiri meseca bez dece. Na Veliki petak moj muž je otišao sa decom u Australiju. Ja sam farbala u četvrtak da bih im odnela jaja u petak. Kada sam otvorila vrata stana, on je bio prazan, bez dečijih stvari, bez kofera, deca nisu bila tu. Ja dva dana nisam znala gde su deca, Dušan je isključio mobilni telefon, bio je nedostupan. Posle toga su me zvali novinari. Ja nisam znala šta se dešava sa njima, gde su mi deca, gde mi je muž… Prvo me je pozvao neki ženski glas, novinarka je bila u pitanju, i prva rečenica koju sam čula bila je: ‘Dobar dan, zovem iz crne hronike’. Možete li da zamislite kako sam se osećala, nema mi muža, nema dece dva dana, a oni zovu iz crne hronike”, rekla je pevačica u emisiji “Ekskluzivno” i dodala:

“Novinari su me zvali jer sam išla da prijavim nestanak, nisam znala gde su mi deca, on se nije javljao na telefon dva dana. Moje srce je hrabro, to je srce majke, sve žene znaju kako je kad si bez dece toliko dugo. Verujem u Boga i u onu rečenicu dobro se dobrim vraća. Govorim isključivo istinu, ne želim nikoga da osuđujem. Viđam decu samo preko Vajbera”.

Ona je istakla da će je i ova situacija samo učiniti jačom, ali da ne može da shvati svog supruga koji se u potpunosti okrenuo protv nje.

“On se meni inati, ali se inati majci svoje dece. Nešto mu je popilo mozak, šta ja ne znam. Ja sam jaka i hrabra žena, što me ne ubije to me ojača, to sam rekla sto puta”, zaključila je Tanja.

 

izvor: objektiv.rs

foto: instagram (printscreen)

Komentari

comments