Možda je za neke pesma “Žena od Sultana”, Tijane Milentijević hit godine, donekle se i slažemo da je ova pesma pokidala, ali na top listi SVETSKOG RADIJA, za Lunine pesme se najviše glasalo ako se osvrnemo na celu prethodnu godinu!

Đoganijeva nije silazila sa prve pozicije i to uglavnom sa pesmama “Puca”, i sa pesmom “Telenovela”, koje su prikupile nekoliko hiljada glasova tokom prethodnih 12. meseci. Možda je naša top lista i jedina gde se Tijana eM nije baš najbolje plasirala ali s razlogom, bila je velika konkurencija , a i realno ko može da se nosi sa armijom obožavalaca Lune Đogani, da se ne lažemo!

Moramo istaći i to da je Luna uspela da ostavi u senci i velika muzička imena sa naše estrade pa je u nekoliko navrata imala više glasova čak i od svoje majke Anabele. Luna trenutno uživa u trudnoći i to na Jahorini gde boravi sa svojim verenikom Markom. S obzirom na to da se sprema za najveću životnu ulogu, a to je da postane majka, karijera će morati malo da pričeka ali to nas neće sprečiti da njene hitove i dalje slušamo na omiljenoj radio stanici mnogih, a to je “SVETSKI”, zato budite uz nas i slušajte nas putem našeg sajta!

 

Foto: Svetski

Komentari

comments